Nyhetsbrev november 2019

Hejsan svejsan allesammans!

Jag vet att hösten just nu är i full blom och med det regn och mörker men jag hoppas ändå att ni har haft en någorlunda strålande (hehe) månad!! Här kommer månadsbrevet för november!

Styrelsen och sektionen: Den här månaden har det hänt en hel del, till att börja med har  det varit kursvärdingsbattle där LärNat kom på en ståtlig fjärde plats!! Bra jobbat! Sedan gick vårt första samarbete med W av stapeln med Beer pong turneringen som blev en stor succé där ett lag från LärNat kom på en hederlig tredjeplats. Vi har även haft en pubkväll med styrelsemingel för att tagga igång lite inför årsmötet. Sist men inte minst, hade vi igår vårt ÅRSMÖTE där den nya styrelsen och representanter för LärNat valdes!(!!!) Vi vill tacka alla som närvarade och gjorde sina röster hörda!

Så, without further ado, LärNats styrelse 2020 består av (trumvirvel):

Ordförande - Elvira Andersson
Vice ordförande - Carl Hellsten
Kassör - Filip Vallin
Studiesocialt ansvarig - Julia Åström
Utbildningsansvarig - Vendla Niklasson
Klubbmästare - Kajsa Fransson och Felix Langueville
Informationsansvarig - Maja Jonsson

Revisor - Arvid Salomonsson
Representant till UTN:s valberedning - Gustaf Dehlbom
Representanter i ämneslärarrådet - Arvid Salomonsson och Gustaf Dehlbom
Suppleant till FUM - Viktor Wikström

STORT grattis!! Om du inte hade möjlighet att delta på mötet men vill få mer information om vad som hände är det bara att höra av dig till oss!

FUM: Det sista sammanträdet för i år, alltså FUM 2019:6, kommer ske nu den 3:de och 4:e december. På det mötet kommer vi bland annat att rösta kring en del propositioner och motioner, se över verksamhetsberättelsen, resultat och balansräkningen för 18/19 samt belsluta om ansvarsfrihet för styrelsen 18/19. Sist men absolut inte minst kommer vi gå igenom en hel del val!!

Mottagningar: Både styrelsen för MFK och för GB har nyligen valts och vi i LärNats styrelse vill uttrycka ett stort grattis och lycka till till alla valda!!

Roliga saker och save the date: Nu när december är runt hörnet och med det julstämning, “ledighet” och plugg inför januaritentorna är det väl ett perfekt tillfälle för lite mys med LärNat! Och vad är inte mer perfekt än lite JULmys??

14/12 - Julsittning med FysKam och LärNat, LärNats första sittning med Fyskam!! Whoop whoop!! Tyvärr är biljetterna slutsålda redan :(

Ja allihopa, nu börjar mitt verksamhetsår snart lida mot sitt slut och det finns en möjlighet att detta blir mitt sista månadsbrev då det inte händer såååå mycket i december. Hoppas ni haft lika roligt att läsa mina brev som jag har haft att skiva dem, med felstavningar och allt. Ha en mysig december så syns vi kanske i korridoren och om inte annat på framtid LärNat evenemang!! 

Kram!

Elvira Andersson

Vice ordförande LärNat