Nyhetsbrev oktober 2019

Halli-hallå i tenta-p stugan!

Jag hoppas ni har det bra och att ni alla tar er igenom den här terminens första tenta period! Nu när en del av er kanske fortfarande är kvar i misären kanske denna månadens månadsbrev kan ge er lite lycka, om inte annat finns det en lista på massa roliga event för nästa månad lite längre ner, hint hint. 

Styrelsen och sektionen: Denna månad är styrelsen väldigt glada då vi numera kommer kunna sprida LärNat-lycka genom alla våra campus via våra nya snygga styrelsetröjor!(!!) Vi har även luskat lite och KANSKE kommer kunna få ett förråd, mer om detta kommer senare. Nu när november är runt hörnet närmar sig LärNats årsmöte där bland annat den nya styrelsen för verksamhetsåret 2020 kommer väljas, kallelsen till detta kommer skickas lite senare in på månaden. Om man är sugen på att skicka in någon motion kan det alltså vara bra att börja fila på det nu! Vi har även börjat få upp lite information på vår fina anslagstavla som finns i korridor fyra på Ångström, om man har vägarna förbi får man gärna kasta ett getöga på den! 

FUM: På senaste FUM diskuterades det bland annat om den nya regeln på campus som säger att personer inte får vistas i lokalerna mellan 00:00-05:00, detta är något kåren är medveten om och jobbar med för att få våran röst hörd. Ordförande för kåren informerade även att valet av den nya rektorn för Uppsala Universitet, som UTN får vara med och välja, rullar på finfint. Just nu söker FUM ämbetsverkare, alltså personer som ska sitta i talmanspresidiet för 2020, så om du eller någon kompis känner sig taggade finns det mer information HÄR! De söker även studiebevakare med naturvetenskapligt ansvar till ledningsgruppen, vilket är en av heltidstjänsterna på kåren, samt två styrelseledamöter till styrelsen, poster som man har på sidan av skolan. Mer info om detta finns även i evenemanget länkat innan.

Mottagningar

GB-mottagningen: Just nu söker Välcom sin styrelse för 2020, alltså sina mottagningsansvariga för nästa år! Om man känner sig sugen på att söka gör man det genom att mejla gbgeneralen [at] valcom.utn.se där du skriver ditt namn, program och termin/år, den/de poster du söker samt en motivation. Söket stänger lördagen den 9 november klockan 23:59! Mer info angående posterna och bara mer info i allmänhet hittar ni på GB-mottagningen 2019:s gillasida!

MFK-mottagningen: Söket till MFK20 har tyvärr redan stängt MEN årsmötet ligger runt hörnet! Så om du är intresserad av att vara med och rösta fram de nya ansvariga samt få massa gratis fika är det bara att svänga förbi, mer info hittar ni i eventet HÄR.

Roliga saker och save the date: Här hittar ni lite roliga saker att trösta er med efter tenta-p!

15/11 - Beer pong-turnering med W! LärNats första beer pong-turnering OCH LärNats första samarbete med W någonsin, detta är ett event ni inte vill missa!! Mer info och anmälan till turneringen hittar ni i eventet här!

15/11 - Sista dagen att söka Maria Ingelman Sahléns minnesfond för matematiskt tänkande. En liten friendly reminder bara, ett stipendium som LärNat är med i styrelsen för! Mer info hittar ni här!

20/11 - Pubkväll med LärNat! Vad är inte mysigare än en härlig kväll med burgare, öl/cider/läsk och trevlig sällskap från andra lärare?? Inte mycket det, mer info kommer snart!

26/11 - ÅRSMÖTE!!! Nu är LärNats årsmöte snart här där nya styrelsen ska väljas! Evenemanget hittar ni på vår Facebook!

Ett lite långt mejl kanske, som vanligt, men kunskap och info har inga gränser!! Kram på er allihop och om vi inte i en het duell över beer pong eller över en öl på pubkvällen hoppas jag att vi ses på årsmötet!! 

 

Många värmande kramar såhär i höstkylan,

Elvira Andersson
Vice ordförande