Nyhetsbrev mars 2019

Hej allihopa!

Hoppas ni mår alldeles utmärkt och att ni haft en härlig helg av återhämtning efter tenta-p! Här kommer månadsbrevet för mars!

Styrelsen och sektionen: Idag, 25/3, var det kursutvärderingsbattle i Siegbahn där LärNat kämpade som tusan och hamnade på en stolt 5:te plats! Bra jobbat peeps, eller snarare bra utvärderat! Styrelsen kommer även att ha ett möte i veckan med studentföreningen Genius och titta på ett eventuellt samarbete där, så stay tuned. Som ni säkert vet är nämnomröstningen på LärNats klubbmästare i full gång och den kommer att sluta NU I MORGON KLOCKAN 23.59!! Så klicka HÄR för att lägga din röst!!

FUM: Nästa FUM, alltså 2019:2 som det kallas, kommer att vara nästa vecka den 2 och 3 april klockan 18 på Blåsenhus. Där kommer valet av vissa poster i UTNs styrelse att väljas, bland annat kårens ordförande och vice ordförande! Så om man är intresserad att följa detta eller vara där live kan man antingen kolla via streamen eller dyka upp på plats!

Mottagningar: GB-mottagningen har nyligen avslutat sina intervjuer till faddersöket och tillsatt sina volontärer. Grattis till alla de som blev valda!! MFK-mottagningen kommer att ha sitt infomöte angående volontärposterna nu den 4/4 klockan 17dk i Polhemsalen på Ångström. Så om du är sugen på att söka och/eller vill veta mer är det bara att dyka upp! Mer info finns i facebookevenemanget.