Nyhetsbrev april 2019

Hej allihopa!

Hoppas alla mår superbra och att ni har en trevlig valborg! Nu mitt i hela kalaset kommer månadsbrevet för april!

Styrelsen och sektionen: Denna månad hade vi vår pubrunda med hatt-tema vilket var superkul och det var speciellt trevligt att se så många taggade studenter, både lärare och andra naturvetare! Sedan har även rocksittningen varit vilket blev en stor succé! Den långa kampen om vad våra kära klubbmästare ska heta har nu kommit till ett slut och det vinnande förslaget blev *trummvirvel* KAFFET OCH KOPPEN! Tack till alla som varit med och röstat och lämnat in förslag! Snart är det även dags för LärNats årliga sittning där årets tema är Mellanstadiedisco! YAY vad KUUUL!

FUM: På förra FUM valdes nya personer till poster inom både ledningsgruppen och styrelsen! Nästa FUM kommer att äga rum den 14:de och 15:de maj klockan 18:00 i Eva Netzeliussalen på Blåsenhus. Om man är sugen på att komma förbi och kika går det utmärkt annars kommer det läggas upp en länk till streamen på facebook när det drar igång!

Mottagningar: GB-mottagningen håller just nu att preppa inför deras första volontärsutbildning som kommer att hållas den 4/5 där de bland annat kommer att avslöja temat för mottagningen!(!!) För MFKs del håller de just nu med volontärsök som stänger nu den 1:a MAJ! Så om du inte sökt än och är sugen på att vara med är ett hett tips att göra det! Söket gör du via länken